Wandelpaden.nl

Amsterdam – Singapore – Sydney

Reisdagen
Vlucht met Singapore Airlines van Schiphol naar Sydney via Singapore. Na een stop van twee uur in Singapore, zijn we overgestapt op een vlucht naar Sydney.

Dag 1: vrijdag 22 februari 2013
Amsterdam – Singapore

Vrijdag, vandaag met het vliegtuig naar Australië. Na het inchecken vertrokken we ongeveer vijfentwintig minuten later dan gepland van de gate. Eerst kregen we aan boord een drankje. Later werd er een warme lunch geserveerd. Monica nam de vis, ik ging voor de kip. Er zaten twee crackers bij en een klein bolletje. Ook was een bekertje water bijgevoegd. Een heel klein stukje kaas ronde het af. Later kregen we een ijshoorntje als bekroning van de maaltijd. Een tweede drankje werd geserveerd bij de lunch. Rond 14:30 werd het buiten donker. Dit bleef zo tot Singapore. Om 20:45 kregen we ontbijt.

Dag 2: zaterdag 23 februari 2013
Singapore – Sydney

Zaterdag, net na middernacht vertrok het vliegtuig vanuit Singapore. Om twee uur in de nacht kregen we het diner geserveerd. Twee uur later weer een drankje. Een paar uur later werd er weer lunch geserveerd, maar die heb ik niet genomen. Ik had geen trek. Wel een Tiger biertje, dat ging er nog wel in. Het laatste stukje van de Heenreis.
Eenmaal in Sydney Airport waren we snel door de douane. De meegebrachte medicijnen waren geen probleem. Eenmaal buiten de aankomsthal op het vliegveld, hebben we een taxi naar het hotel genomen en zijn daar ingecheckt. Ik voelde me niet helemaal fit en ben na korte tijd het bed in gedoken. Het was zo rond acht uur plaatselijke tijd in de avond.